В новия брой на EVA

Ивет Лалова-Колио, която премина през пет олимпийски кръга – пред EVA.

eva.bg 15 October 2021

Снимка: фотография и стайлинг Слав & Хубен

Кариерата й на елитен спортист е белязана от Олимпиадите, а Ивет Лалова е участвала на цели пет.

„Ти трябва да си машина. Особено на Олимпиада. Отиваш на… война. Изправяш се срещу хора, които не те поглеждат. Просто не те поглеждат. Застават до теб на пистата и ти не съществуваш за тях. Всеки от тях отива там със съзнанието, че е най-добрият, най-великият. Че е Единственият. И ти се изправяш срещу тези хора. Ако не си изключително кален, ако не си работил изключително много със себе си… край!“ 

Националната рекордьорка на България на 100 и 200 м, двукратната европейска шампионка (и колко още можем да изброяваме!), красавицата с дух на воин, българската принцеса на леката атлетика Ивет Лалова-Колио, която премина през пет олимпийски кръга – пред EVA.

В октомврийския брой на списанието Ивет разказва за живота си в и извън спорта, за съпруга си Симоне, който е и неин треньор, за автобиографичната си книга, върху която работи в момента, за голямото изпитание, което всеки среща по пътя си, както и за цената, която трябва да е готов да плати в името на големия успех.

И още в ЕVA#271: Васко Василев се готви за поредния си скок, Лоренца Джованели в сянката на Кристо, вечеря на свещи със Стойчо Керев, „кръстницата“ в художествената гимнастика Ирина Винер, Шарън Стоун и нейната тъмна страна, „зелена“ козметика, междугалактическата пантера Грейс Джоунс, 275 години Франциско Гоя. Един от най-цветните ни броеве!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР