Ода за италианския стил

FURLA, колекция есен/зима 2021

08 October 2021

Колекцията на Furla Fall/Winter 2021 представлява истинско пробуждане. Пълна с живи цветове и свежи стилове, тя връща към живот, изпълнен с креативност, енергия и динамика. Новата колекция празнува италианския стил, припомняйки разцвета на ерата на Dolce Vita, „pop“ детайлите и флоралните принтове, които са в основата на марката от самото ѝ създаване. Нейните занаятчийски корени са допълнително изразени чрез цветове, материали от висок клас и внимание към детайлите.

Колекцията е белязана с нови хармонии и жизнен апел, редуващи се между деликатни и смели нюанси. Извикващите цветове са главните герои: зеленото е ода на силата на природата, жълтото отразява интензивността на слънцето, гамата от бяло създава усещане за чистота, а гамата от пастелни цветове - от синьо до ментово зелено - почита необятността на океана.

Силното желание да избягаме от града или просто да се разходим на открито събужда дух на страст към пътешествия, който ни помага да преоткрием удоволствието от новооткритата свобода. В гамата аксесоари на Furla се намират идеалните спътници, характеризиращи се със съвременен и многофункционален начин на мислене, създавайки сцена за нови начинания.

Furla Portagioia

Задължителната част от колекцията - чантата Furla Portagioia, която се носи през рамо се откроява със своята изискана и бляскава същност благодарение на съпоставянето между кожа в лак игладка телешка кожа тон в тон. Този „trendy” модел олицетворява винтидж духa, пресъздаден чрез извитите линии. Този универсален аксесоар се предлага в два размера.

Furla Sirena

Hobo” чанта, вдъхновена от силуетите на 60-те години на миналия век, Furla Sirena се отличава със своята двойно тонирана катарама с двойна арка. Изработена от мека телешка кожа, тя се предлага в три различни размера, което я прави подходяща за всеки повод.

Колекцията може да откриете тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР