Бюти блиц с Деница Гергова

Тв водеща и артистичен директор на галерия Vivacom Art Hall Оборище 5

06 October 2021

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за да споделят гледната си точка към младостта и красотата, както и каква е личната им дисциплина в грижата за тях.

ПЪЛНО 6

1. Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?
Напоследък съм голям почитател на ароматите и етеричните масла, продуктите с лавандула и олиото от тамян са сред любимите ми. Денят ми не минава без душ гел, крем за лице и парфюм. Любител съм на чистотата, затова обичам да взимам душ по няколко пъти на ден. А крем за лице ползвам още от тийнейджърските си години. Кожата ми е чувствителна и правя най-доброто за нея, като използвам подходящ продукт!  

2. Кой е екоелементът в бюти навиците ти?
Приятелка ми даде рецепта за органична паста за зъби с избелваща хума, кокосово олио и много етерични масла в нея. От време на време я прилагам, за да заздравя и избеля зъбите си! Използвам често хума за всякакви ранички, пъпчици и т.н.

3. Какво означава да си млад?
Да си призная честно, никога не разсъждавам върху „реалната“ възраст. За мен младостта е свежест в поведението, в излъчването, няма силна връзка с годините. Сега се чувствам по-млада и по-енергична отпреди 10 години. Мисля, че в голяма степен е така заради енергийното тяло, заради положителните асоциации, свързани с помъдряването.

4. Коя своя черта харесваш най-много? И коя би променила?
(Усмихва се.) Като малка много харесвах носа и профила си. Имам един нокът, който съм наранила като дете, и винаги съм се шегувала, че ми е единственият недостатък ;)



5. Най-добрият спорт/активност за тонус.
За мен винаги йога е практиката, която дава най-много енергия и тонизира цялото тяло, успокоява ума и поддържа здравословни емоции! Практикувам йога повече от 12 години. А сега се опитвам да водя йогистки начин на живот. Иначе обичам да карам колело, да играя тенис и голф.

6. Отваря ли врати визията?
Дава дивиденти в началото, но ако есенцията не е качествена, то и външната опаковка се деформира. Моята тв кариера стартира от една снимка, следователно визията може да отваря врати. (Усмихва се.)

СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС:
С поглед, обърнат навътре, какво значение има за теб външната красота?
Винаги съм търсила не буквалното, не конкретното, а по-загадъчното и мистичното. А то е скрито и непоказно. Вярвам, че Бог е проявление на истината, щастието и красотата. А ние сме създадени по негов образ и подобие. Следователно нашата истинска природа е истина, щастие и красота. Разбирам красотата като проявление на духовната природа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР