Време е да изберем „Жена на годината“

21 September 2021

Всяка година конкурсът „Жена на годината“ предизвиква огромен интерес още с обявяването на номинациите. А те вече са факт и е време да изберем победителките за 2021.

Този път събитието е обединено от темата "Отвътре навън". Може да изберете и гласувате за своя фаворит на адрес woty.graziaonline.bg.

Представяме ви претендентките в отделните категории, за да добиете представа кой влиза в тях и да заложите на онези жени, които ви вдъхновяват, променят, правят света по-значим, по-красив и по-добър.

В категория "Общество" са събрани силни и независими жени, които вдъхновяват със своите каузи - Елица Баракова, Ивелина Чоева, Калина Калчева, Рая Раева и Светла Баева.

Фаворитките в онлайн пространството тази година са събрани в категория "Интернет послание", защото отдавна не е достатъчно да си само известен и забавен, но и позитивен пример, точно както Карин Околие, Лили Гелева, Мила Михова и Ирина Денева.

Категория "Музика" включва Михаела Филева, DARA, Василена Серафимова или Соня Йончева.

Дамите, които ни накараха да се гмуркаме дълбоко във вълнуващите сюжетни линии са номинираните в категория "Актриси" - Алекс Сърчаджиева, Ирини Жамбонас, Ралица Стоянова и триото на Богдана Трифонова, Стефания Колева и Здрава Каменова.

В категория "Дизайнери" са включени Гергана Милева, Ива Минкова, Ина Асса и Даниела Стайкова и Йоана Адам, които отдавна показаха, че имат изключително ясна визия за света и я олицетворяват с всяка своя крачка и всеки свой модел.

Измежду номинираните в "Медии" ще откриете дами, които не само греят в радио или телевизионния ефир от сутрин до вечер, но и винаги са в търсене на истината - Мария Цънцарова, Аделина Радева, Мирослава Иванова и Полина Паунова.

Дамите в новосформираната категория "Изкуство" непрекъснато влагат мисъл, желание и отдаденост в работата си. Те са Димана Йорданова, Елина Кешишева, Катя Тричкова, Нели Димитрова и Ваня Николова.

Категория "Бизнес по време на пандемия" отново е за жените, чиито бизнеси се развиват и впечатляват, напук на иначе трудните глобални условия - Виолета Борисова, Елина Спасова, Мирослава Нейчева и Силвия Павлова.

В категория "Модели" са включени - Стефани Лалева, Бойка Матова, Василена Панайотова и Кристияна Петличка.

Имате време да подкрепите своите фаворити до 12:00 ч. на 7 октомври.

Събитието се осъществява с подкрепата на Бритиш Американ Табако, After Eight, Boutique Collection by Domaine Boyar.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР