Samsung Galaxy Z Flip3 - портал към забавлението

Той е с гъвкаво тяло, издръжлив, добре трениран - може да оцелее до 30 минути под вода, чувствен и интуитивен е, като в същото време умее да те забавлява. Е, добре, толкова готин мъж не е лесно да се намери, но пък точно толкова готин телефон вече има

Ирина Иванова 21 September 2021

Той е с гъвкаво тяло, издръжлив, добре трениран - може да оцелее до 30 минути под вода, чувствен и интуитивен е, като в същото време умее да те забавлява. Е, добре, толкова готин мъж не е лесно да се намери, но пък точно толкова готин телефон вече има -  Samsung Galaxy Z Flip3.

Новото бижу във Вселената на смартфоните Samsung на пръв поглед прилича на луксозна, леко футуристична  пудриера – побира се в дланта ти, можеш да го отвориш само с една ръка и едно движение на китката и… няма да те лъжем – ще са ти нужни доста усилия на волята, за да се върнеш обратно. Сгъваемото устройство е истински портал към нови измерения на смарт забавлението.
Нека за секунда се престорим, че сме извънземни суперсекси геймърки и абсолютно разбираме за какво говорим (горчивата истина е, че през цялото време мъжът на живота ни ни обясняваше кое какво означава, по няколко пъти дори, мерси за търпението!). Ето какво разбрахме за Galaxy Z Flip3:

1. За първи път в сгъваема серия виждаме този красавец с IPX8 сертификат за водоустойчивост, което означава, че може да бъде потопен в сладка вода на дълбочина около 1,5 м за около 30 минути. А IPX e международен стандарт за измерване на защитата от проникване на вода като 8 е най-високото ниво на защита.

2. Дисплеят на телефона е с честота на опресняване 120Hz, което според мъжа на живота ни е най-доброто. От честотата на опресняване зависи колко гладко и без засичане ще преминават елементите по дисплея при скролване. За обикновените потребители 60 Hz си е достатъчно, но за Galaxy Z Flip3 5G и за суперсекси геймърки като нас честотата на опресняване е х2 и, честно казано, това си личи. Качеството на изображението е фантастично, цветовете – също. Съвсем сериозно!

3. А сега нещо съвсем ново - можеш да го използваш дори без да го отваряш. Например в случай че са ти заети ръцете, благодарение на по-големия външен дисплей, от който можеш да отговаряш на съобщения, да си провериш нотификациите, да слушаш музика и какво ли още не, без да отваряш смартфона си.

4. Снимките, забравихме снимките! Нали знаете онези ситуации, когато искаш да снимаш нещо – или себе си - под определен ъгъл, за да получиш точно ефекта, който искаш. Задача тъкмо за сгъваемия и много гъвкав Galaxy Z Flip3 5G, който може да стои отворен под различен ъгъл! Инстаграм профилът ви ще се влюби в тази опция за снимане, обещаваме!

5. Звукът е кристален, а за да му се насладите, без да притеснявате заобикалящия ви свят, непременно се снабдете с най-леките и малки слушалки от серията Galaxy Buds – Galaxy Buds2, с двупосочни говорители, три микрофона и активно шумопотискане. Страшно удобни са, можете да ги носите за дълъг период от време.

6. Макар да не е пряко свързано с новия телефон, устройствата Galaxy Watch4 и Watch4 Classic са изключително приятно и модерно попълнение в семейството на марката. Те се грижат без почивка за нашето здраве и добра форма – имат сензори, с които измерват кръвното налягане, мускулната маса, мазнините, водата в тялото ни, правят EКГ и дори проследяват параметрите на съня ни. Сами разбирате, че ако наистина сме суперсекси геймърки, както твърдим, Galaxy Watch4 или Watch4 Classic сa  точно за нас.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР