Изненада! Мадона се съблече

13 September 2021

Снимка: getty images/guliver

Всъщност, не знаем доколко е изненада, че Мадона е направила стриптийз на живо по телевизията, колкото фактът, че на 63 години продължава да го прави.

Певицата бе специален гост изненада за видеонаградите на MTV и тяхното юбилейно 40-то издание.

Мадона се качи на сцената под звуците на класическия хит Vogue. След това предизвика бурни аплодисменти, докато изненадващо за всички свали шлифера на Burberry и остана по секси черен латексов костюм в стил BDSM.

„Аз дойдох в Ню Йорк с 35 долара и чифт балетни обувки. Бях на 19 и ужасена. Преди четиридесет години друг аутсайдер се появи в Ню Йорк, надявайки се да създаде нещо революционно. Изцяло музикален канал имаше своята премиера в полунощ и се наричаше MTV. Открихме се взаимно и оттогава той промени живота ми, промени музиката, създаде нова форма на изкуство“, заяви Мадона от сцената, поздравявайки музикалния канал за юбилейното издание.

Вижте я в целия провокативно-секси имидж в галерията ни. За Мадона годините наистина нямат никакво значение.

През 1978 г. 19-годишната Мадона наистина взема самолета за Ню Йорк въпреки съпротивата на баща си и пристига с един куфар, в който има стари дрехи, балетни обувки и 35 долара. Таксиджията я оставя в центъра на шумния водовъртеж на Тайм Скуеър. И иска 15 долара - почти половината от нейното състояние. Слаба, дребна, само 162 см, с дълга кестенява коса и магнетични сини очи, в които се чете желязна решителност и амбиция да покори света - така изглежда материалното момиче през 1978 г. А как стана мегазвездата, която е в момента, може да прочетете тук - Мадона - гений на маркетинга.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР