Това, което започна като приказка, е вече моето завинаги...

eva.bg 08 September 2021

Снимка: Instagram

Актрисата Лили Колинс, дъщеря на музиканта Фил Колинс, се омъжи за режисьора Чарли Макдауъл на романтична церемония в тесен приятелски и семеен кръг.

Двамата сключиха брак този уикенд, но сега Лили Колинс сподели няколко кадъра от сватбата.

„Никога не съм искала да принадлежа на някого така, както исках да съм твоя. А сега вече съм ти съпруга. На 4 септември официално станахме "завинаги" един за друг. Обичам те повече от всичко Чарли Макдауъл“, написа булката към един от кадрите.

Не по-малко романтична и емоционална бе и с посвещението си към другите снимки. „Това, което започна като приказка, е вече моето завинаги... Никога няма да мога да опиша колко извънземен беше този уикенд за нас, но бих могла да започна с думата магичен“, казва още актрисата, която напоследък се радва на огромен успех с участието си в сериала „Емили в Париж“.

Двамата се сгодиха през септември миналата година, а са заедно от две години. Лили Колинс бе в приказна рокля с традиционна дантела на Ralph Lauren. Това е една от малкото сватбени рокли по дизайн на бранда. С тяхно творение бе облечена и Приянка Чопра за сватбата си.

А за това колко приказни и романтични са отношенията между Лили и Чарли може да се убедите в галерията ни, където сме подбрали моменти от тяхното "завинаги".

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР