Помощник вкъщи? B5 MAX е вашият най-добър приятел

Откраднете си малко време за релакс, докато друг чисти вместо вас

24 August 2021

Според едно от последните проучвания, прекарваме средно по 66 минути на ден в чистене. Половината от тях са за пране, почистване на масата след хранене, поддържане на градината и цветята. А останалите 30 минути са в почистване на интериора на къщата – прах, парцал, прахосмукачка...

И ако решите да се поуспокоите с довода, че това все пак е физическа дейност, полезна за добрата ни форма, то ето още една обезсърчаваща статистика - един час бърсане на прах и на пода с парцал гори едва 153 калории. Така че, дами, време е да потърсим начини да намалим този един час дневно в домакински задължения.

За щастие, живеем във времена, в които технологиите се развиват толкова бързо и в такива невъобразими посоки, че вече всичко е възможно. Дори да си четем книга или гледаме любимия сериал, докато някой друг се фокусира върху чистотата на пода. И, не, не става въпрос за наемане на фирма за почистване.

Най-добрият си приятел вкъщи ще намерите сред специализираните прахосмукачки роботи от ново поколение на Ilife. Единственото, което трябва да направите, е да изберете подходящия модел според своите нужди, като отговорите на въпросите: има ли килими в дома, има ли домашни любимци, колко голямо е жилището, има ли нужда от мокро почистване?

Нека ви помогнем. Със сигурност всичките ви изисквания ще бъдат покрити от най-новия модел Ilife B5 MA . Той е подходящ за дървен под, килими (къс косъм), ламинат, плочки. Освен това разполага с безценната функция за мокро почистване. B5 e оборудван с външен контейнер за вода, което му позволява да смуче и мие едновременно. А благодарение на i DROP технологията роботът е снабден със сензори който навлажняват мопа само, когато е в движение и спират пускането на вода, когато роботът е спрял. По този начин се предотвратява насищането на вода на едно място.

Когато батерията на робота е почти изтощена, отива сам до станцията за зареждане. Моторът осигурява мощна всмукателна сила за събирането и на най-дребните прахови частици и косми от домашни любимци. При нужда от повече място за събиране на прах лесно може да смените контейнера с торбичка за прах! B5 е с иновативен тънък дизайн, за да може да почисти добре и под вашите мебели.

 

А чрез функцията седмичен график може да настроите робота да работи в удобни за вас ден или час.

В пандемичните времена, когато ни се налага да прекарваме все повече време у дома, подобен помощник вкъщи си е направо задължителен. Освен уюта на чистия дом, печелим минимум 30 минути дневно само за нас. Запълнете ги с нещо хубаво и смислено, докато B5 чисти вместо вас.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР