Джей Ло и Бен Афлек: Вторият шанс понякога си заслужава

eva.bg 23 July 2021

Снимка: Instagram

Още от месец май папараците имат нова мишена: Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Малко след като и двамата прекратиха връзките си – Бен с актрисата Ана де Армас, а Дженифър с годеника си Алекс Родригес – двамата решиха да си дадат втори шанс, 17 години след собствената си раздяла.

В началото на 2000-те години, Джей Ло и Бен бяха сред най-горещите звездни двойки. Те също са бивши годеници, но голямата им сватба така и не се състоя.

Сега, когато двамата отново се събраха, те избягват да коментират връзката си, както правеха преди. Но за отношенията и страстта между тях издават приближени (е, нека не се лъжем, и папарашките видеа, в които двамата си разменят страстни целувки).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ¡HOLA! República Dominicana (@holard)

Сега двойката посети рождения ден на актрисата и активистка Лиа Ремини. В интернет пространството изтече кадър от партито, на което Бен и Дженифър са прегърнати и се забавляват. А ето какво издават за тях приближени източници пред E! News:

„Дженифър и Бен са напълно отдадени един на друг в момента. Но и двамата са съгласни, че няма за къде да бързат, затова и в момента не говорят за сватба. Двамата са лудо влюбени, обичат се много и са изключително щастливи, че обстоятелствата ги доведоха до това да си дадат втори шанс. Дженифър има много добро влияние върху Бен. Всеизвестна е борбата му със зависимостта от алкохол, но благодарение на Джен, той се храни здравословно и тренира.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР