Spice Music Festival: 90-те се завръщат

20 July 2021

На 6, 7 и 8 август 2021 на пристанището в Бургас ще се проведе SPICE Music Festival. Ако вече сте били на някое от предните издания, знаете, че това преживяване няма как да бъде забравено и музиката от 90-те отново ще събере хиляди фенове на едно място. 

„България, пригответе се за сериозно парти и тази година!“, предупреждава Danzel, на когото дължим денс хита Pump it up.Другите звезди от 90-те, които ще пристигнат в Бургас, са DJ BOBO(със забележителното си шоу Kaleidoluna), Maxi Jazz (основателят и неповторим глас на култовите FAITHLESS), британците STEREO MC'sLeeroy Thornhill  (един от основателите на Prodigy), лошото момче на американския рап COOLIO, без чийто хит „Gangsta`s Paradise“ 90-те години нямаше да бъдат същите, C-BLOCKMASTERBOYNANAReal McCoy, евроденс попформацията Alice DJ, германците U96 и VENGABOYS.

А към атрактивната програма се присъединяват и още две емблематични за 90-те имена: E-Type и Jenny от популярната шведска група Ace of Base!

Другото събитие, което в никакъв случай не трябва да пропускате, е дългоочакваното събиране на Дони и Момчил на една сцена, което ще се случи в рамките на SPICE Music Festival. Никой не знае дали тази колаборация ще се повтори някога отново, така че не пропускайте да си припомните какви бяха 90-те години в България с музиката на Дони и Момчил.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР