Дева Касел в 30 визии

24 April 2022

снимки Instagram;

Един поглед е достатъчен, за да разпознаете кое е това красиво момиче: голямата дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел – Дева Касел. За крехките си години тя вече може да се похвали с огромни успехи: корици за големи имена в индустрията, като Vogue, Harper’s Bazaar и Elle, договор с Dolce & Gabbana, престижни кампании и фотосесии. И това е едва началото! За пръв път порасналата Дева прикова всички погледи към себе си, придружавайки майка си на Седмиците на модата в Милано през 2019 г. Оттогава всеки, който я е зърнал, се е уверил, че тя е родена да бъде пред обективите. „Дева изглежда готова, затова одобрявам амбициите й. Тя обича понякога просто да прави разни неща, с които да бъде въвлечена в света на възрастните, а после отново се връща към юношеството си и училището. Иска да опитва и от двата свята. Леони също е същински артист –  имат такава невероятна енергия. Те са моите две чудеса!“, сподели преди време Моника Белучи, говорейки за двете си дъщери. Запознайте се и вие с Дева Касел в 30 прекрасни кадъра в галерията ни.  

4
Angel Georgiev
26 April 2022, 10:42

До #2: Хубаво е момичето, но изобщо не прилича на мама. Няма я тази харизма и божествен вид, който излъчва М.Б. В лицето прилича напълно на татко. Особено, ако без грим е най-обикновено момиче. Нека не се лъжем, ако не беше мама никой нямаше да знае за нея

3
Да ама не
25 April 2022, 19:57

Далеч от Божествената красота на майка си. Едно многото милиони хубави момичета.

2
Надя
28 August 2021, 10:57

До #1:
Ти си комплексарка, като цяло е висока, красива и нежна, дебели крака ако викаш на това, ти си от грозни те анорексички! Да ти кажа такива не се харесват мила. Стига олюхте злоба върху естествено красивите жени. Слагайте мигли, вежди и силикон да заприлича те на някакво подобие на жени.

1
Мария
11 July 2021, 23:44

Дева е красива е лицето,но краката й са дебели.

ТВОЯТ КОМЕНТАР