Моника Белучи и Дева Касел за Vogue Италия

16-годишната дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел покорява модния свят

eva.bg 06 July 2021

Снимка: Instagram

Още когато през 2019 г. Дева Касел придружи майка си на мъжката Седмица на модата в Милано, фотографите не можаха да откъснат очи от нея и бързо стана ясно, че тепърва ще говорим за това красиво момиче. Тогава те я запечатаха в кадри, които бързо се разпространиха из мрежите, а там хиляди се вълнуваха и коментираха: „Одрала е кожата на Моника Белучи! Гените не лъжат!“.

Две години по-късно, голямата дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел вече има куп престижни проекти и корици зад гърба си (сред които и договор с  Dolce & Gabbana, за които Дева вече снима кампания), а сега всички говорят за последния й успех, който спокойно можем да наречем „космически“ за модния свят: Дева се разписа и за корицата на италианския Vogue.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Компания в тази живописна фотосесия, направена от фотографа Паоло Роверси, й прави Моника Белучи и, както можете да се досетите, кадрите са наистина впечатляващи.

Като си помислим, че това е само началото: 16-годишната Дева тепърва започва да гради кариера в модната индустрия, но съдейки по летящия й старт, не е трудно да й предречем голям успех.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

20 години Моника Белучи и Венсан Касел бяха една от най-обичаните двойки, красивата им любов създаде две момичета – Дева и по-малката Леони, която сега е на 11 години. Преди две години се роди и третата дъщеря на Венсан от настоящата му съпруга, Тина Кунаки. Двамата решиха да я кръстят Амазони.

Когато преди време попитаха Моника дали одобрява амбициите на голямата си дъщеря в модния бизнес, тя отговори:

„Одобрявам го, защото Дева изглежда готова. Тя обича понякога просто да прави разни неща, с които да бъде въвлечена в света на възрастните, а после отново се връща към юношеството си и училището. Иска да опитва и от двата свята. Леони също е същински артист –  имат такава невероятна енергия. Те са моите две чудеса!“, сподели преди време Моника Белучи. Касел също гордо качи корицата в своя Инстаграм профил, за да се похвали с красивото си момиче.

Вижте Моника и Дева за юлския брой на Vogue Италия в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР