Какво означава да си мъж днес?

Или какво прави мъжа мъж днес според Ermenegildo Zegna

28 May 2021

И в сезон пролет/лято 2021 Zegna продължава да разсъждава върху темата: „Кое прави мъжа мъж днес?“ Този сезон темата е изследвана отнов ъгъл, като се подчертават качествата на съвременния мъж от гледна точка на неговите приятелии семейство.

Разкривайки лични истории и преживявания, новата кампания на Ermenegildo Zegna улавя интимния портрет на човечеството в съвремието. Zegna показва връзката между модел, певец и автор на песни Габриел-Кейн Дей-Луис и майка му, 5-кратна актриса, носителка на наградата "Сезар" Изабел Ясмина Аджани. През своята уникална женска перспектива, Изабел обръща камерата към Габриел-Кейн и представя своето виждане за сина си.

Заедно двойката разсъждава върху уроците и ценностите, които правят Габриел-Кейн, човека, който е днес. Изабел и Габриел-Кейн са снимани в Oasi Zegna, родното място на Ermenegildo Zegna, облечени в селекция от визии от колекция пролет/лято 2021. Облечен в костюм и връхни дрехи, заимствани от мъжката колекция, Isabelle демонстрира, че Zegna дрехите могат да бъдат стилизирани по уникални начини, които надхвърлят възраст и пол.

За колекция пролет/лято 2021 на Ermenegildo Zegna

Поддържайки всестранен начин на живот, Ermenegildo Zegna представя универсалния луксозен гардероб на съвременния мъж за сезон пролет/лято 2021.

Съчетавайки двата свята на работа и отдих, концепцията за модерното шивашко майсторство е дообогатена и включва бомбър-якета и якета тип „риза“ като нова интерпретация на монохромния костюм.

Луксозно облекло за свободното време съчетава лежерен комфорт и техно-детайли, извеждайки елегантните, ежедневни визии на следващото ниво с динамичен избор на спортни якета, “cargo” панталони, анораци с качулки и други.

Роден на модния подиум, Ermenegildo Zegna XXX допълнително издига марката и предефинира съвременния мъжки стил с хибридни облекла в землисти тонове, вдъхновени от историческия природен резерват Oasi Zegna. Тъкаческото майсторство, качеството и иновациите са основата, на която крейтив директора Алесандро Сартори преосмисля с нов дизайн класиките в мъжкия гардероб, като използва още по-устойчиви #UseTheEssisting материи, преработени за нов живот.

#Whatmakesaman

Мъжествеността е състояние на ума, а не набор от зададени правила на обществото. Мъжете научиха, че любовта е сила, добротата е мощен двигател, а откритостта е свобода.

Открийте колекцията на Zegna онлайн на shop.mdl.bg тук

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР