Наоми Кембъл стана майка!

eva.bg 18 May 2021

Снимка: Instagram

Наоми Кембъл шокира своите милиони последователи в Инстаграм. Тя обяви, че е станала майка, споделяйки кадър, в който държи в ръката си крачетата на своята дъщеря.

„Това малко, красиво същество избра мен за своя майка. За мен е чест, че тази нежна душа е в живота ми. Думите не могат да опишат какво изпитвам към теб, свъзрани сме завинаги! Няма по-голяма любов!“, написа супермоделът.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Наоми не даде никакви други подробности около появата на момиченцето. През април тя участва в шоуто на Michael Kors, но кадрите не издаваха да е в напреднала бременност, макар и сега коментиращите да обсъждат, че забелязват леко издадено коремче. „Благодарение на науката, мога да стана майка във всеки един момент“, заяви Наоми преди около четири години.

Междувременно, в коментарите под снимката можете да откриете куп знаменитости да се радват за Наоми. Сред тях бе Донатела Версаче, която написа: „Наоми, днес от твоя сестра, се превърнах в леля! Толкова се радвам за теб и нямам търпение да се запозная с нея!“

Други знаменитости, които са развълнувани от новините и поздравиха Кембъл, бяха Софи Търнър, Гуендолин Кристи, Хелена Кристенсен, Марк Джейкъбс, Лили Олдридж и много други.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР