Безкрайно пристрастяване

Новият голям аромат от Philipp Plein

19 May 2021

За да отпразнува световния успех на известния вече аромат NO LIMIT$, Philipp Plein се отдава на морска вълна с лансирането на NO LIMIT$ - PLEIN SUPER FRE$H, тоалетна вода, която ще събуди сетивата.

Philipp Plein разбива статуквото. Той обещава промяна в правилата на парфюмерийната индустрия. Успешното лансиране на NO LIMIT$ Eau de Parfum, награден с множество отличия, казва всичко: най-добър селективен мъжки аромат на годишните награди 2020 Russian Fifi Awards, финалист в идващите награди на италианската Accademia del Profumo в категория най-добър мъжки аромат и най-добро обонятелно творение.

От май 2021 г, NO LIMIT$ - PLEIN SUPER FRE$H ще те покани да изживееш най-щурите горещи, летни удоволствия. Абсолютният символ на богатството на Plein - трилионната черна кредитна карта - ще ти осигури достъп до най-ексклузивното лятно парти: гигантска буря от свежест, енергия с високо напрежение и извънредни забавления.

"Нищо, за което можете да мечтаете, не е извън обсега ви. Това е много просто и мощно послание. NO LIMIT$ е пропускът да имате повече, отколкото може дори да пожелаете. С новия ми аромат PLEIN SUPER FRE$H ви каня в моя непримирим свят: гигантска вълна от енергия, хедонизъм и успех. Работи здраво, играй още по-здраво, живей живота си на максимум", казва Philipp Plein, основател и собственик на PHILIPP PLEIN.

Черната кредитна карта NO LIMIT$ ви дава членство в извънредния свят на високо напрежение на Philipp Plein. Вдъхновени от безкрайните морета, стъклото и логото NO LIMIT$ се превръщат в жизнено ледено синьо, а централният сребърен череп остава, за да ви напомни да живеете живота си на максимум.

Роден от творческото сътрудничество на самия Philipp Plein и международно признатия майстор парфюмерист Алберто Морийас, парфюмната вода NO LIMIT$ е емблематичен аромат, който е уникален и ултра разпознаваем. PLEIN SUPER FRE$H запазва същото ниво на качество и съвременен лукс, докато изследва нов аспект на безкрайната дървесно-свежа енергия.

Алберто Морийас създава нова хит формула, стимулирайки и подсилвайки връхните нотки на аромата, за да ви даде абсолютния свеж шот. Средните и базови нотки също са освежени и прояснени докато запазват непогрешимия подпис на NO LIMIT$.

Естествената лавандула и артемизия засилват мъжката ароматна свежест на този акорд. Охлаждащите морски нотки се съчетават с апетитни сочни плодове (касис и черна смокиня), за да създадат безкрайни Plein удоволствия. Неограничената енергия на цитрусови плодове (бергамот, грейпфрут) и подправки (джинджифил, кардамон, черен пипер) ще ви катапултира във високо-волтовата жизненост на Philipp Plein. Мъжествена комбинация от обляно в слънце дърво като естествени пачули, сандалово дърво и кедрово дърво, отпечатва неограничената сила и магнетизъм. Пищните златни кожени нотки, съчетани с кехлибар и мускус, напомнят за чувствеността на кожата под слънцето. Жаждата за удоволствия достига връхната точка на забранено удоволствие от бял шоколад и бурбонска ванилия.

Режисиран от Лука Финоти, филмът се върти около личността на Philipp Plein и неговия NO LIMIT$ живот.

Извинение за хедонистичния, неограничен живот на високо напрежение на Plein, този път докато изследва всички морски удоволствия. Играчките за големи момчета се завръщат: мега-яхта, джет-ски, реактивна раница: това е върховното лятно парти. Заснета от прочутия фотограф Джон Балсъм, принт кампанията представя самият Philipp Plein, трансформиран в екшън звезда. Вдъхновен от класическите приключенски, геройски филми, PLEIN SUPER FRE$H ще ви накара да изпитате прилива на адреналин, парти на открито и празник на самия живот на Philipp Plein.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР