Всичко за роклята на Мария

eva.bg 26 April 2021

Мария Бакалова бе като истинска принцеса на наградите Оскар с фееричната рокля на Louis Vuitton. Тоалетът е създаден специално за нея и специално за тази звездна нощ.

„Знам, че ще се чувствам като в приказка“, заяви броени часове преди церемонията тя по повод визията си.

„Мария придава елегантност и изящество на всяка рокля, която носи“, казва и стилистката й Джесика Пастър. „Когато за първи път говорихме за стила и визията й през предстоящия сезон на награди и церемонии, двете се съгласихме, че искаме да заложим на нежност и романтика. Искахме да е различна от персонажа й в Борат. Започнахме с червената рокля на Armani и завършихме с бялата приказка на Louis Vuitton“, казва още стилистката й.

И двете обаче от суеверие не искали да обсъждат какво би носила на наградите Оскар, докато не получила номинацията. След като станало ясно, че е номинирана, започнали да мислят и на кой бранд и дизайнер да е роклята.

Полата е създадена от много слоеве от най-мекия тюл в натурално бяло и всеки слой е с мъниста. А горната част е бродирана с малки кристали и мъниста “, обяснява Джесика.

„Просто искам да се разходя по червения килим с точно тази рокля за първите ми Оскари. И ще видим“, заяви часове преди церемонията Мария.

И всички се потопихме в нейната приказка!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Academy (@theacademy)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР