Оскарът не отиде при Бакалова

Оскарът не отиде при Бакалова, но пък Брад Пит я приветства с "Добре дошла!"

eva.bg 26 April 2021

Снимка: getty images/guliver

Наградите Оскар бяха раздадени преди броени часове и всички с трепетно очакване следяхме какво ще се случи в заветната категория за поддържаща актриса. Защото там бе нашето момиче – Мария Бакалова се бореше за статуетката и всички стискахме палци за нея.

Е, Оскарът не отиде при Мария, но тя пак излезе като победител от церемонията. Първо, заради самия факт, че получи номинация за най-престижните филмови отличия, освен това, защото бе в компанията на невероятни и легендарни звезди, а и не на последно място, понеже самият Брад Пит приветства нашето момиче.

Номинираните в категорията за поддържаща женска роля бяха обявени именно от Пит, който приветства Мария с "Добре дошла!",  обяснявайки, как тя мечтаела да стане като легендарната холивудска икона Мерилин Монро, негласно правейки паралел с нея. Е, ще му простим, че обърка името й, наричайки й Бакалава, но нали е Брад, почти всичко му е позволено...

Може би сравнението с Мерилин Монро имаше нещо общо и с уникалната бяла рокля на Louis Vuitton, на която заложи Мария Бакалова за червения килим. Вижте я в детайли в галерията ни.

Статуетката в крайна сметка отиде в южнокорейката Юн Ю-джун за играта й в "Минари". А ние само може да пожелаем успехи по пътя към следващата номинация на нашето момиче. За нас тя вече е голяма звезда, остава да заблести с пълна сила и за останалата част на света.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР