Нова порция „Приятели“. Снимките започват!

eva.bg 04 April 2021

Снимка: Instagram

В началото на миналата година великолепната шесторка – Дженифър Анистън, Матю Пери, Кортни Кокс, Лиса Курдоу, Дейвид Шуимър и Мат ЛеБланк - обявиха, че се завръщат на малкия екран, обещавайки ни нова порция от култовия сериал „Приятели“.  За съжаление коронавирусът имаше други планове за света и снимките трябваше да се отложат за неопределен период.

Сега обаче, когато ваксинациите в световен мащаб позволяват отслабване на мерките, много проекти продължават работата си. Изданието Deadline обяви, че на пети април, понеделник, новите снимки на „Приятели“ започват! Източниците, споделили информацията, са близки на създателите на специалното издание на сериала, което ще стигне до нас чрез стрийминг услугата HBO.

Продуцентите предупредиха феновете да не очакват пряко продължение на сюжета на „Приятели“. По думите им, актьорите ще бъдат по-скоро себе си, отколкото своите персонажи. Така или иначе, ще бъде истинско събитие да видим всички актьори отново заедно на малкия екран. До ден днешен те са близки приятели и в истинския живот. Предстои да разберем какво точно са ни подготвили.

Убедени сме, че чакането си е заслужавало!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР