Кристин Дейвис: Вълнувам се да се върна на снимачната площадка!

eva.bg 03 April 2021

Снимка: Instagram

Макар и според статистиките най-харесваните персонажи в „Сексът и градът“ да са тези на Миранда и Саманта, немалко жени се припознават в образа на Шарлот.

56-годишната Кристин Дейвис, която придаде плът и кръв на романтичната си героиня, сподели кадър, на който се намира в гримьорна, готова за снимки. Това развълнува много почитателите на сериала, които искат да надникнат в новите образи на Кари, Миранда и Шарлот.

Въпреки че актрисата каза, че на кадъра не се намира на снимките на новите 10 епизода на „Сексът и градът“, тя сподели вълнението си от старта на проекта.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis)

„Благодарна съм на целия екип, че ме предразположи да се върна на работа и да се чувствам комфортно. Изминалата година прекарах между стените на дома си, както много други хора по света. Това да се върна на безопасна от COVID-19 снимачна площадка, е доста интересно преживяване. Очаквайте да се завърнем съвсем скоро с „And Just Like That“, написа Дейвис.

„And Just Like That“е името на новия сезон на емблематичния сериал, в който ще видим какво се случва с Кари, Миранда и Шарлот в 50-те им години. Както стана ясно още с обявяването на проекта, персонажът на Саманта ще липсва.

Ким Катрал отдавна категорично заяви, че няма да се върне на снимачната площадка на „Сексът и градът“, защото е приключила с това да играе Саманта. Това разочарова милиони фенове на сериала, но от продукцията обещаха, че ще ни запознаят с две нови героини, както и че сюжетът ще бъде актуален и интересен. Но дали ще успеят да отговорят на високите очаквания на милионите си зрители, тепърва предстои да разберем!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР