Наричали са го „Заложникът“

Интервюто на Опра Уинфри с херцозите на Съсекс ще бъде излъчено по телевизия CBS и стрийминг платформата Hulu Live TV в понеделник, 08 март, от 03 ч. до 05 ч. българско време.

eva.bg 06 March 2021

Предварителните информации за това какво казват принц Хари и бременната с второто им дете Меган Маркъл пред Опра Уинфри в ексклузивното двучасово интервю, продължават да валят. В същото време отвсякъде се сипят и допълнителни новини за войната между херцозите на Съсекс и кралската фамилия. В защита на Меган се изказаха най-добрата й приятелка Джесика Мълроун и бившият й колега, актьорът от сериала „Костюмари“ Патрик Адамс, който нарече Маркъл „ могъща и влиятелна жена“.

Най-новата „порция“ от голямата дворцова интрига включва новините, че докато Меган и Хари все още са били част от кралското семейство като представителни лица, служителите от двореца са наричали Хари „Заложникът“, тъй като той е бил изцяло в услуга на съпругата си и е правил всичко, за да удовлетвори всичките й желания. „Въпреки това тя винаги имаше усещането, че я лишават от нещо, което й се полага“.

Става ясно също така, че преди сватбата Хари се е скарал с гардеробиерката на кралицата заради тиарата, която Меган искала да носи в големия ден.  

Още от самото начало двойката имала и финансови претенции – настоявали са бюджетът за сватбата им за бъде съобразен с инфлацията така както е бил съобразен няколко години по-рано този за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Според източниците в интервюто пред Опра Уинфри херцогинята обвинява „Фирмата“ , както понякога бива наричано кралското семейство, в разпространяване на лъжи за нея и Хари.

Меган с облекчение споделя, че е наистина освобождаващо усещането да може да каже „да“ на поканата за интервю на журналистката. „Преди това не бяха решения, които ние имахме право вземем самостоятелно. Сега вече наистина мога да говоря от мое име.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР