Никол Кидман показа дъщерите си

eva.bg 01 March 2021

Снимка: Instagram

Наградите Златен глобус станаха повод за първи път от много време да видим вече порасналите дъщери на Никол Кидман.

Актрисата се включи в zoom чат от вкъщи, където редом до нея на диванчето седяха съпругът й Кийт Ърбан и двете им дъщери.

53-годишната актриса нашумя с най-новия си сериал The Undoing, за който бе и номинирана. Въпреки че не спечели приза, успя да ни спечели с интересния семеен портрет, който подари на милионите зрители по света.

Никол Кидман бе във впечатляваща рокля на Louis Vuitton. В бели рокли бяха 12-годишната й дъщеря Съндей Роуз и 10-годишната Фейт Маргарет. Актрисата държи двете й деца да са далече от светлините на прожекторите, затова и сега появата им пред многомилионната аудитория на Златните глобуси бе изненада за всички.

Наскоро по повод 15-годишния им брак Кийт Ърбан заяви: „Правя едно и също нещо от деня, в който започнахме да излизаме с Никол. Все едно да се грижиш за градина. Ако не я поддържаш, тя ще стане цялата в плевели и ще започнеш да се оплакваш, как градината вече не е толкова интересна и искаш някоя друга. Така че тайната на успешния брак е да се грижиш всеки ден за градината си.“

Щастлива съм! Единственото нещо, което вече си пожелавам, е само и единствено любов!“, каза наскоро и Кидман.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР