Топ попадения за отлична стрийт стайл визия

24 February 2021

Снимка: getty images/guliver

Тренд ключето към ефектна стрийт стайл визия са интересните кецове и слънчеви очила. Първата стъпка е аутфитът, който описва естетиката ни, а следващата стъпка вече са подходящите спортни обувки, които допълват общото цяло.

Богатият избор на кецове и маратонки във Fashion Days винаги ни помага в търсенето на перфектния чифт.

По-грубите и масивни модели с препратки към 80-те продължават да бъдат на гребена на вълната и през 2021-ва. Лесно ги комбинираме с дънки, рокли и панталони с всякакви кройки. Дизайните на платформа издължават силуета ни с няколко сантиметра, което никога не е излишно.

Класическите маратонки, както и тези с подчертано спортен силует до над глезена, също изживяват своя ренесанс в градската мода. И смело прекрачват спортните зали.

Белите маратонки бележат подем заедно със своята пълна противоположност – в ярки и бонбонести цветове. За да сме сигурни, че винаги ще има с какво да ги носим в гардероба си, препоръчваме моделите в неутрална гама, в нюанси на бежово.

Не бива да подценяваме зимното слънце и нуждата от качествени и хубави слънчеви очила, които да предпазват очите ни. Любимите ни марки не спират да предизвикват вниманието ни с ефектни модели и богата колекция слънчеви очила, съобразени с формата на лицето ни.

За тези със сърцевидна форма на лицето, подходящ дизайн са издължените рамки тип котешко око в ярки цветове. В противоположност – по-геометричните правоъгълни модели пасват на по-овални лица. Декорациите от камъни и кристали също са приветствани.

За щастливците, които имат универсална форма на лицето и по-често им отиват всевъзможни модели, е важно да обърнат внимание на тона на косата и кожата си. При по-нестандартна форма на лицето, по-масивните рамки в тъмни тонове са много актуални.

Новият сезон ни предизвиква да ревизираме гардероба си, за да видим какво искаме да остане в него и в какво има нужда да се инвестира, за да се наслаждаваме максимално на стила си. Приятен шопинг!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР