Сутрешната бюти рутина на Ирина Шейк

eva.bg 20 February 2021

Снимка: Instagram

Макар и да е надарена с неземна красота, Ирина Шейк стриктно спазва някои правила, с които поддържа кожата си сияйна и здрава.

Моделът сподели шестминутно видео в Инстаграм, в което току що излиза от банята и стартира бюти рутината си.

Първата стъпка от нея е да втрие в кожата си кубче лед. За целта Ирина има специален уред от Nicole Caroline, с който може да прави това навсякъде. В този уред се слага лед, както и други успокояващи кожата съставки. След което се оставя в хладилника и на сутринта е готов да ви разкраси. „Повярвайте ми, това работи! Страхотно е за кожата. Така съм свикнала да се събуждам в Русия – със студ!“, шегува се Ирина.

Следващата стъпка е добра хидратация. Ирина използва няколко продукта. Основният хидратиращ крем моделът нанася по цялото лице, шия, като не забравя и деколтето. Тогава Ирина масажира за кратко лицето си, използвайки специален масажен стик. След това нанася два вида крем за очи: „Не напускам дома си без околоочен крем!“, категорична е Шейк.

Може би най-интригуващата стъпка в сутрешната рутина на Ирина е маската от 24-каратово злато, с която подхранва устните си: „Устните ми са постоянно напукани и кожата там лесно се изсушава. Затова имам цял комплект за грижа, предназначен специално за тях“, казва тя. Вижте всички подробности в следващото видео.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР