Любовта започва от теб

Подарете (си) любов, увереност и сексапил с иконичното бельо на Calvin Klein – не само на Свети Валентин, а във всеки друг ден!

eva.bg 11 February 2021

Хубавите неща в живота започват с любовта към самите нас. Това е онази любов, която ни дарява с безценната увереност, отваря сърцето ни за другите и ни кара да бъдем най-добрата си версия.

Настроението около Свети Валентин със сигурност ви е завладяло и то е чудесен повод да си припомните, че не само на празника, а всеки ден трябва да обичате, да отваряте очите си за красивото и да се отнасяте към себе си и любимите си хора с внимание и грижа.

Вътрешното себеусещане си проличава и отвън, затова уверените хора са толкова привлекателни и никога не остават незабелязани. Как третираме тялото си е от ключово значение. Ето защо изборът на бельо е първата стъпка към това да се чувстваме добре в кожата си и да изразим себе си отвън. Неслучайно хората казват: „Всеки ден носи невероятно бельо, дори да си единственият, който го вижда“.

Повече от 30 години бельото на Calvin Klein продължава да бъде символ на сексапила, увереността и безкомпромисния комфорт. След представянето на първата си колекция дизайнерско памучно бельо през 1982 г. предложенията на Calvin Klein продължават да бъдат любимият избор на милиони мъже и жени по света.

Много разновидности бельо идват и си отиват от пазара, но стилните и провокативни модели на модната къща си остават безспорните икони.

През всичките тези години Calvin Klein успява да съхрани своя почерк, разпознаваем с обиграването на небрежната, но безумно секси визия, на удобството и качеството със стила.

Посланието на бранда винаги е било да бъдеш себе си и да се чувстваш страхотно, където и да си, каквото и да правиш. Ето защо няма по-подходящ подарък, както за самите вас, така и за любимия човек, от самочувствието и увереността, идващи със съблазнителната модели от CK Underwear.

Можете да откриете различни прочити на устойчивите на времето дизайни с емблематичното лого на бранда: колекциите са разчупени според модерните търсения, изкушавайки ни със смелите си предложения.

В магазините на Calvin Klein в Serdika Center и Paradise Center в момента има намаления до -50%. Увереността е секси! Подарете си я на Свети Валентин и във всеки един друг ден.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР