Антони Делон, за майка му

Лилия Или_ева 31 January 2021

Снимка: Инстаграм профил Антони Делон

"Беше лъвица в тяло на врабче - разказва за майка си Натали Антони Делон пред сп. Paris Match. - Малка, фина, крехка, интелигентна, с изключителна култура и неизчерпаема витална енергия, много силна физически и много умна." 

Седмица след загубата й 56-годишният актьор написа вълнуващ текст за последните си мигове с нея. Оказва се, че е научил за диагнозата й рак на панкреаса на 15-ти декември, придружавайки я на преглед. Между няколко седмици или няколко месеца живот са й предсказали лекарите. Синът й е прекарал следващите дни с нея. 

"Празнувахме Коледа заедно, беше прекрасно - споделя той пред списанието. - Срещнахме се с важни за нас хора, за да ги предупредим и да им кажем "довиждане".

На втори януари Антони Делон публикува в профила си в инстаграм снимка на родителите си Ален и Натали от същия ден с коментар: "Неразрушима любов, 53 години по-късно". "Майка ми и баща ми се срещнаха на 2 януари и се разделиха, все едно ще се видят отново - споделя пред списанието. - Двамата са били женени четири години."

На 21 януари Антони написа отново в профила си в инстаграм: "Натали Делон си отиде на 79 години. Почивай в мир, мамо." Пред списанието допълни: "Вечерта, преди (майка ми) да почине, бяхме заедно. Гледахме инаугурацията на Джо Байдън. Когато пристигнах при нея, тя беше в леглото си. Усещаше, че това е краят, но направи опит да стане, да гледа и да коментира. Не се даде докрай."

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР