Памела Андерсън се омъжи за пети път

eva.bg 28 January 2021

Мъжете и браковете явно са голямата страст на Памела Андерсън, която за пореден път мина под венчилото.

Този път спасителката на плажа каза „да“ на бодигарда Дан Хейхърст, с когото открили любовта покрай пандемията и принудителната изолация.

Двамата сключиха брак на интимна церемония в тесен кръкг, без кумове и шаферки, но с достатъчно ефектна рокля, за да имаме сега куп перфектни снимки, които да споделим с вас.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PopCulture (@popculture)

Сватбата е била на канадския остров Ванкувър, в задния двор на впечатляващото имение, което Памела Андерсън купува от дядо си и баба си. Именно тук тя се самоизолира заради пандемията преди около година, именно тук се запознава с Дан и от мига, в който се срещнали, били неразделни.

 „Намирам се точно там, където трябва да бъда – в ръцете на мъжа, който наистина ме обича“, коментира Памела. „Ние сме от една година заедно, но за мен тя е като кучешките, равнява се на седем“, с усмивка допълва блондинката.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Досега Памела има пет брака с четирима мъже. Памела има трима бивши съпрузи – Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон, за когото се жени и развежда два пъти. Миналата година по това време се появиха информации, че е сключила брак и с 75-годишния филмов продуцент Джон Питърс, с когото обаче се разделиха 12 дни по-късно. Впоследствие Памела коментира, че реално те не са сключвали брак, а церемонията била фалшива.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heather Ross (@naturaleclectic)

Да видим колко ще продължи този път и дали пък наистина най-накрая не е в ръцете на истинския принц. “Всеки ден ни е като меден месец“, казва многозначително Памела.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР