Есенен бюти арсенал

Спа Линията 5 SENS на Rene Furterer разкрива продуктите, които трябва да са задължително присъствие на козметичната ни тоалетка…

Александрина Петрова 19 November 2020

Смяната на сезоните неминуемо повлиява тялото, по един или друг начин. Състоянието на кожата и косата ни ясно показват това – те издават първите признаци, че се нуждаем от малко подкрепа, за да се адаптираме към новия сезон.

Винаги съм харесвала косата си дълга, което обаче изисква много грижа, време и обикновено цял куп продукти, които да я поддържат и да й придават блясък.

Навлизайки в студените месеци, козметичната ми тоалетка започна да се претрупва с продукти, които удължиха ритуала ми двойно, усложнявайки го излишно. Така реших, че е време да се обърна към по-специализирана и обещаваща грижа, която е оптимална и ми дарява онези интимни мигове, само за мен в забързаното ежедневие, превръщайки разкрасяващия ми ритуал в едно истинско удоволствие.

Спа Линията ‚5 SENS‘ на Rene Furterer съдържа четири продукта, които са в състояние да задоволят всички капризи на дълга непокорна коса, като моята. Растителните масла в линията са същински разкрасяващи еликсири, които преобразяват косата в изкусително копринена и блестяща. В сърцето на  луксозната формула в продуктите е рициновото масло – едно от съкровищата на природата, което притежава безкрайни благотворни качества както за косата, така и за кожата.

Всеки ден, в банята, се оставям в ръцете на Разкрасяващото душ-олио, което дарява с мекота не само косата, но и кожата ми – облича ги в един подхранващ воал – задължителна грижа за студения сезон. Фината му текстура със златисти отблясъци се трансформира в ефирна, кремообразна пяна, която се отмива нежно, без да оставя мазен филм. Галещата формула е заредена с богатата палитра от цели пет растителни масла: от авокадо, рицин, шафран, жожоба и сладък бадем. Това, че трансперантната златиста тубичка е заключила 100% натурални съставки, е чудесна новина за чувствителната кожа, която през зимата се нуждае от щадящи, подхранващи съставки.

Изтънченият ритуал 5 SENS на Rene Furterer продължава със Сатененото Сухо Масло за тяло и коса. Винаги, когато изпитам нужда от допълнителна хидратираща грижа, за минутка си я осигурявам с няколко капки от него. То сатенира косата и кожата с кадифен завършек, без лепкав мазен филм.

Все пак, за да възстановя напълно косата си започвам с първата важна стъпка: шампоанът. Този от линията 5 SENS й придава желаният блясък и ефирност, към които се стремя, докато я хидратира интензивно. Втората стъпка е, разбира се, балсамът от линията, който допълнително я сатенира, като запечатва всички полезни съставки. Той има оптимален, филмиращ ефект и укрепва стеблото на косъма, така че косата да може да посрещне смело предизвикателствата на външната среда.

Не трябва да забравяме, че косата е нашата корона, за която трябва да се грижим, за да носим гордо нейният блясък и красота.

Продуктите от серията 5 SENS можете да откриете в SOpharmacy, Remedium, Sanita, аптеки 36.6, Subra, Medea. За повече информация посетете страницата на Rene Furterer във Facebook.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР