В EVA през ноември

09 November 2020

Снимка: Слав & Хубен

Мила Роберт замисля дебютния си албум в продължение на две години, но го записва това лято на селото на най-добрия си приятел Константин Еленков. Смела е, откровена и артистична, текстовете й са смислени, музиката й се запява и запомня. Мила мисли модерно и със замах. И е лице на новото поколение в българската музика, което чупи модела и спира да копира и да тиражира едни и същи бийтове.

В ноемврийския брой на EVA в специален проект ви представяме лицата на това ново поколение Деси Андонова, Ража ел Мадхун, Илияна Георгиева, Елена Сиракова, Евелин Devitzа и Мила Роберт. Освен че разказва техните истории, EVA предлага селекция в youtube от любими свои техни парчета. На страниците на списанието в проекта се завръща яркият талант на стилистката Лили Гергишанова и дебютира камерата на Слав & Хубен.

Гостуват ни и звезди като: Ейдриън Броуди с присвитите очи на ленив хищник и със склонността да подарява замъци, когато е влюбен; Антони Делон, който заедно с годежа си с италианската актриса Свева Алвити обявява намерението си да започне наново след 50 и защо не!

В коронната ни рубрика „Вечните Еви“ можете да прочетете историята на невероятната, смела, харизматична, родена от „грешната любов“ на Ингрид Бергман и Роберто Роселини и лично изпивала до дъно чашата на любовта и то с мъже като Мартин Скорсезе, Дейвид Линч, Гари Олдман Изабела Роселини. А във „Вечеря на свещи“ имаме честта да разговаряме с г-н Опера, с маестро Пламен Карталов, който ни допуска до спомените си за срещи с великите гласове и… някои императори.

Истинско бижу в броя ни е представянето на дома на д-р Радина Денкова – хващаме се на бас, че ще разглеждате кадрите на фотографа Светльо Караджов пак и пак.

С обезоръжаваща откровеност Мира Добрева говори по тема табу като остаряването и какви въпроси поставя то пред една красива и известна жена, изобщо - виновна ли си, когато преминеш 40-те – четете в много, много, много топлото й интервю.

Някъде измежду всичките интересни истории, които сме ви подготвили, се мяркат и едни три сватбени рокли, като напомняне, че празниците са за празнуване. И че красотата им е в подготовката, точно както сега започваме да приготвяме душите си за идващите празници. Въпреки всичко!

И самият Жан Жак Ано, на чийто талант се възхищаваме в „Любовникът“, „Седем години в Тибет“ и „Името на розата“ ни разказва за Брад Пит, Джъд Лоу и Шон Конъри.

EVA за вашите уютни часове през ноември.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР