Време е да изберем „Жена на годината 2020“

28 October 2020

Време е отново за едни от най-престижните награди у нас, повод за гордост за всяка дама, винаги предизвикващи интерес и здравословна доза конкуренция сред номинираните - „Жена на годината 2020" на списание GRAZIA. За поредна година те ще отличат жените, които ни вдъхновяваха през изминалите 12 месеца.

Тази година са номинирани 45 дами в 9 различни категории - всяка една от тях е доказала, че успехът, смисълът и работата могат да се случат и в новото странно време, в което живеем. Темата тази година е "Машина на времето", като чрез нея екипът на списанието се надява да ви пренесе на пътуване в пространството, където всичко е по-приятно, по-успешно и по-вълнуващо.

В категория "Интернет" са номинирани Алис Симеонова, Андреа Банда Банда, Евгения Джаферович и Полина Билоконна.  Претендентките в категория "Модели" са Виктория Димитрова, Евелин Малезанова, Кристин Илиева и Розмари Тишер. Категория "Дизайнери" пък е пълна с дами, за които модата е начин на изразяване и възможност за придаване на смисъл на стила - Божидара Йонова, Теодора Лозанова, както и креативните дуети на Димка Шаламанова и Алисия и този на Сандра и Карла Клинчеви.

Дамите в категория "Актриси" са Валентина Каролева, Доля Гавански, Мартина Апостолова и София Бобчева, а нежните гласове в категория "Музика" са на Дара Екимова, ALMA, Мила Роберт и Поли Генова.  За приз в раздела „Медии“ ще се борят Александра Гюзелева, Десислава Стоянова, Диана Алексиева или Левена Лазарова и Косара Чигирева. А в "Бизнес по време на пандемия" ще откриете имената на Ани Валентинова, Мими Ненкова и Мая Топчиева, Светла Карабаджакова и Стефани и Маргарита Христови.

Социалната категория "Общество" се посвещава на онези дами, които не само са успешни в своето поле на изява, но и влагат мисъл за останалите във всяка своя крачка. Такива са Албена Александрова, Биляна Гаджева и Стефка Стоименова, Виктория Радославова, Десислава Олованова, Сибина Григорова и Кръстина Стефанова, както и Десислава Янкова. А в специалната категория #FOLLOWMYSELF, която е съвместно с FashionDays.bg, включва онези дами, винаги преследващи страстта и истинското си Аз. Антония Йорданова, Галена, Глория Петкова и Мария Силвестър са красивите, стилни и непокорни жени, 100% себе си.

Сигурни сме, че вече имате фаворитки. Може да дадете своя глас на WOTY.GRAZIAONLINE.BG!

Събитието се организира с помощта на Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР