В EVA през октомври

09 October 2020

Снимка: фотография Тихомир Рачев

AVE, Мария! Тя отново намери път към страниците на любимото ни списание!

Само веднъж ли се случва истинската любов? Търсим отговора на този въпрос в компанията на една жена, която винаги е вдъхновявала екипа ни.

Мария Игнатова е лице на октомврийската EVA, в която ви срещаме още с Димо Алексиев и неговата малка дъщеря, с новото лице на „Преди обед“ – актрисата Рая Пеева, с един от талантите в съвременната мода с български корени – Кико Костадинов, с музикалния идол на младото поколение – Тино!

В този брой изваждаме на показ един от най-смущаващите проблеми на съвремието ни – кибернасилието, представяйки няколко известни дами, изпитали от първа ръка ужаса на омразата в интернет. Но също поставяме акцент върху светлите каузи, които се случват тук и сега, като „Запази надежда“, посветена на месеца на съхранението на репродуктивното здраве на хора, които се срещат с диагнозата - онкологично заболяване.

Разказваме ви интригуващи истории на успеха с глобален мащаб, в които герои са чужди и местни лица, а заедно с нашите гост-автори си припомняме удоволствието от пътуването до далечни, екзотични дестинации като Кения и Сейшелите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР