Бременната Коко Роша продължава да покорява подиумите

Нищо не може да я спре!

eva.bg 18 September 2020

Снимка: Getty Images

Коко Роша – един от диамантите на модната индустрия, който всички ще помним като „танцуващият модел“ (защото тя буквално танцува пред обективите!), продължава да ни изненадва.

В края на юли моделът обяви, че очаква третото си дете. Но нито карантината, маските, нито бременността могат да държат Коко далеч от подиума – нейната сцена.

32-годишната красавица бе част от внушителното шоу на Кристиан Сириано, състояло се в края на Седмицата на модата в Ню Йорк. Коко разказа колко екстремно се е оказало за нея ревюто, предвид новите мерки, а и бременността й, в резултат на които е имало непредвидени ситуации:

„Винаги се старая да показвам дрехите по оригинален и различен начин. На мен се падна най-тежката рокля от колекцията (около 18 килограма), с която шоуто се закриваше. Да вървя с нея по тревата бе лесно. Но тъй като това бе единственото шоу от модните седмици, в което щях да участвам, реших да променя нещо и да вляза в басейна. Кристиан каза, че водата е топла, така че не би трябвало да е проблем. Е, 18-килограмовата рокля стана твърде тежка, маската ми се намокри и не можех да дишам и в крайна сметка ми трябваше малко помощ, за да изляза от басейна“, разказа Роша в кратко видео, в което виждаме какво се е случило на ревюто.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Crazy for couture (@crazyforcouture) on

Да, Кендъл Дженър може и да е най-високоплатеният модел в света, но не сме я виждали да поема подобни рискове, като Коко Роша – истински професионалист, който всеки дизайнер се радва да има в шоуто си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР