Ах, тази Селин!

Певицата позира в златен костюм от Thierry Mugler

eva.bg 13 August 2020

Снимка: Instagram

Кураж! Така се казва новият, 12-ти по ред албум на Селин Дион („Courage“).

Нищо не описва по-добре и самата Селин, която показа на живота, че притежава достатъчно кураж, за да се изправя на крака и след най-тежките му удари. През 2016 г., два дни след като загуби съпруга си, Селин трябваше да преживее и смъртта на брат си. Певицата намери утеха в това, което я води през целия й живот – музиката – и красивият й глас не секна, а продължи да създава нови албуми и да радва хората.

Дион отново впечатли своите почитатели с фотосесията към новия си албум. Тя облече златния костюм на знаменитата френска марка Thierry Mugler и позира гордо пред обектива.

Костюмът е част от колекцията на Thierry Mugler от 1995 г. Той е допълнен със скъпоценни камъни и с толкова много блясък в кадрите, всякакви декори просто са излишни.

Селин побърза да сподели няколко кадъра от смелата фотосесия. Именно подобни дръзки избори и желание за експериментиране в стила превърнаха Дион в модна икона. Да, много я критикуват и смятат, че 52-годишна жена със световна слава трябва да има по-лаконичен стил, но нищо не може да спре Селин да изразява себе си, а и тя се интересува най-вече от своята собствена оценка:

„Ако аз се харесвам, не виждам нужда да се оправдавам. Не си правете труда да ме разпитвате. Ако не ме харесвате, не идвайте при мен, не ми правете снимки. Ако е обратното - отворена съм за разговор", заявявала е тя.

„Чувствам се невероятно комфортно в кожата си. Не признавам подобно нещо като остаряването. За мен това е узряване, добиване на повече опит и знание. А това е красиво, затова го наричам „красота“. Не бих искала да се върна в 20-те си. Най-хубавото предстои!“, продължава Селин.

1 КОМЕНТАР
1
Емма
14 August 2020, 01:36

Не би искала разбира се. Кой иска на 20 да е с мъж на почти 60. Нищо не предстои, скъпа Селин. Ти си на 52 предстоят нормалните за този период неща. Ти няма да си на 20, няма да си свежо наивна и няма да крачиш млада и дръзовена в бяла рокля до някой младеж преливаща от чисто щастие. Знаеш го сама, не се прави, че не го знаеш и не ни прави и нас на глупаци. Просто приемай поредния етап в живота достойно. Без пера в задника. Остарявай красиво.

ТВОЯТ КОМЕНТАР