Моника Белучи и Венсан Касел заедно на почивка в Италия

Ето една щастливо разведена двойка

eva.bg 11 August 2020

Снимка: Getty Images

Моника Белучи и Венсан Касел бяха една от най-обичаните звездни двойки. Двамата се ожениха през 1999 г. и години наред хората се възхищаваха на отношенията им и това как съчетават професионалния си живот с личния. Когато през 2013 г. обявиха, че се разделят, всички бяха шокирани.

Днес двамата са щастливо разведени и в перфектни отношения, като все още ги свързват двете им дъщери – Дева и Леони.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on

Венсан се ожени за 23-годишната Тина Кунаки през лятото на 2018 г., а тя му роди още едно момиченце миналата година, което кръстиха Амазони. И докато Тина отиде на почивка с бебето в Гърция, където да прекара малко време с приятели, папараците уловиха Касел да почива край езерото Комо в Италия, в компанията на Моника Белучи и двете му големи дъщери.

Касел и Белучи нямат проблем да планират ваканциите си заедно, за да могат дъщерите им да прекарват пълноценно време и с двамата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emanuela Formoso (@thefashionlover_net) on

„След развода с Моника не вярвах, че ще се оженя повторно. Не съм си и представял, че ще бъда с момиче, което е 30-години по-младо от мен, както се случи с Тина. Любовта невинаги е справедлива“, сподели преди време актьорът пред Vanity Fair Италия.

Белучи също не скриваше в интервютата си, че след голямата й любов с Венсан, ще й бъде трудно да се впусне в нова сериозна връзка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brame Magazine (@brame_magazine) on

Сега обаче актрисата се е съсредоточила не толкова в търсенето на нови любови, а в кариерата си, носи се свободно по течението и се отдава на своите дъщери, които растат всеки ден и малко по малко поемат по своя собствен път. 15-годишната Дева Касел вече се изявява като модел за сериозни брандове:

„Опитвам се да не се натрапвам твърде много в някои от решенията й. Тя е малка, но не е дете, трябва да уважавам избора й, но и да й дам да разбере, че съм до нея, че винаги ще пазя гърба й. Трудно е да намериш перфектния баланс в родителството, никой не ни учи как да станем приятели с децата си, но същевременно да останем техните бдителни родители“, казва Моника.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР