Природа, моя любов!

Нюх към детайла, майсторски препратки към слънцето и ритъма на Бейрут, всичко това се събира в новата колаборация на H&M

31 August 2020

Тя е в нас и ние в нея… Отдавна не бяхме поглеждали към природата заради случващото се в последно време. Спасение, спокойствие, бунт, романтика – тя събира и немислимото в себе си по съвършен начин, способен да вдъхнови и провокира.

Природата е движещата сила и зад най-новата и вълнуваща модна колаборация, тази между любимия шведски бранд H&M и момичето, в чиито вени тече Бейрут – Сандра Мансур.

Софистициран дизайн и приглушена цветова палитра, в която черното се впуска в красив танц с бялото и нотките сиво, описват женствената линия SANDRA MANSOUR X H&M. Вдъхновението зад нея принадлежи на природата и жени артисти като Троен, Доротея Тейнинг, Лена Леклерсия и Кики Смит.

Сътрудничеството си с H&M дизайнерката, която създава модната си къща през 2010-а, назовава “Fleur du Soleil” заради очарованието от начина, по който слънчогледът следи слънцето в рамките на деня. Точки, флорални и слънчогледови мотиви обогатяват чистите и деликатни материи на моделите, а женствените силуети излъчват сила и градски стил.

„Вдъхновение за сътрудничеството с H&M за природата и природните елементи – слънчогледът и неговата зависимост от слънцето и светлината. Поезията и художниците са повлияли за селекцията на платове – тъмна дантела, жакард и бродирана органза.

С колекцията “Fleur du Soleil” искам да изпратя послание за надежда на жените по света, нещо, от което наистина се нуждаем в този момент“, казва Сандра Мансур, изпълнителен директор и дизайнер.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР