За едно незабравимо и безопасно синьо лято

Не бягайте от морето, Диневи Ризорт в Свети Влас ви очаква

15 July 2020

Лятото е в разгара си, слънцето и високите температури ни теглят с магнетична сила към морето. Вярно, че пандемията от COVID-19 накара всички да сме по-предпазливи и сигурно мнозина все още се чудят дали и къде да отидат на море това лято.

Но как ще „преборим“ студените зимни месеци без здравословна доза витамин D, без да се разтоварим от натрупания стрес, без да помогнем на тялото ни за по-силен имунитет. А морето, както знаем, е част от „ежегодния имунизационен паспорт“ на всеки от нас.

Какво да правим? Решението е просто – не бягайте от морето, заложете на по-безопасна, близка и проверена дестинация. В това отношение България е по-предпочитана за лято 2020. А Свети Влас е морската дестинация, която може да изберете, ако искате да се чувствате сигурни и защитени. Тих и спокоен курорт, рядко срещано съчетание от море и планина с уникален и лечебен микроклимат. Трите въздушни течения, които се събират над Свети Влас, създават природен феномен, който прочиства въздуха. Той е с доказани лечебни качества и има положителен ефект върху страдащите от бронхиална астма и други белодробни заболявания.

Ако сте с приключенски дух и споделяте активната почивка сред природата, в района на Свети Влас има множество живописни екопътеки, които ще ви заредят с енергия и ще ви помогнат да преборите стреса. Гледките откриващи се към целия Несебърски залив, ще изтрият депресията, стреса и умората, натрупани през изминалите месеци на изпитания за всички ни.

Къде да отседнете? Диневи Ризорт, естествено. Той предлага затворени комплекси със самостоятелни, напълно оборудвани апартаменти, за да спазвате инструкциите за социална дистанция. Има много зелени площи и достатъчно пространство, за да се съблюдават мерките за безопасност.

Отлична алтернатива, ако предпочитате по-уединената обстановка, далеч от силните глъчки и шума на големите комплекси. Избирате между голяма селекция от апартаменти за настаняване на първа, втора или трета линия в различни ценови категории, като трета линия е само на 200 м от брега.

Курортното селище е подходящо за семейна почивка с деца и е финансово изгодно, защото могат да се настанят до 6 души. Атмосфера е близка до домашния уют, предлагаща удобства като кухненски бокс, голяма всекидневна и няколко спални помещения.

Напълно оборудваната кухня дава възможност сами да приготвите закуска, обяд или вечеря, ако се притеснявате да се храните в ресторанти. А за онези, които имат желание да се хранят навън, има разнообразие на заведения за хранене. Магазини, супермаркети, детски и спортни площадки, медицински центрове, салони за красота, църква, амфитеатър, крайбрежна алея за разходки – възможностите са много, изборът е ваш.

В бутиковия хотел „Палас“ пък гостите се чувстват специални, получават отношение и внимание, така че престоят им да бъде възможно най-приятен и пълноценен. Хотелът е истинско вдъхновение за онези, които имат всичко, но търсят да открият нещо ново, впечатляващо и различно.

По време на горещите летни дни, едно от най-атрактивните предложения на Диневи Ризорт за освежаване и разхлаждане, е разходката с яхта. Предлагат се индивидуални и групови, с различен клас и капацитет яхти. Остава само да си подарите анти-стрес терапия с изпълващи дъха гледки.

И когато говорим за плюсовете, един от най-важните е плажът. А именно - стилна концепция и неповторима атмосфера, оценен в Топ 20 на най-добрите плажове в света.

При директни резервации в цената за нощувка влизат 2 шезлонга и един чадър. При повече от 7 нощувки – безплатна разходка с лодка до Несебър. Ценовата политика е гъвкава, има индивидуален подход към всеки клиент, спрямо неговите нужди и потребности.

Морето ви очаква – не бягайте от синьото лято!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР