Никол Кидман честити рождения ден на дъщеря си

eva.bg 08 July 2020

Никол Кидман не е от знаменитостите, които обичат да показват децата си.

Обикновено актрисата качва кадри, на които двете й дъщери са или в гръб, или нещо крие лицата им.

Въпреки, че Кидман ги пази от социалните мрежи, тя често не се сдържа все пак да сподели някой от моментите им заедно. Сега поводът бе 12-ият рожден ден на по-голямата й дъщеря Съндей.

Актрисата сподели кадър, на който е прегърнала нежно рожденичката, като написа: „Обсипвам я с прегръдки на специалния й ден! Честит рожден ден на нашата скъпа Съндей!“

Никол има две дъщери от съпруга си Кийт Ърбън – Съндей и деветгодишната Фейт. Тя има още две осиновени деца от брака й с Том Круз – 25-годишният Конър Круз и 27-годишната Изабела Джейн Круз. Кидман обаче не ги е виждала от години след развода си с Том, тъй като, също като баща си, Конър и Изабела са станали членове на сциентоложката църква, която не им позволява да се виждат с определени хора.

Неотдавна пред списание „Who“ Никол сподели, че никога не е спирала да мисли за осиновените си деца и че няма да преживее болката от раздялата си с тях: „Те са тези, които не искат да се виждат с мен. Не съм ги изоставила. Двамата са големи хора, които сами взимат решенията си. Но като майка продължавам да ги обичам. И всяко дете трябва да е наясно, че неговата майка винаги е готова да му прости и да го приеме с любов“, каза тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР