Валентина Ясен – един модел на 65

eva.bg 25 June 2020

Снимка: Harper's Bazaar Vietnam/Instagram

Руският модел Валентина Ясен се превърна в голямата звезда на агенция Oldushka.

Валентина е на 65, зад гърба си вече има сериозни кампании с големи брандове като L'Oréal Paris, а сега едно от най-големите модни списания в света реши да я сложи на своята корица.

Ясен позира във фотосесия за виетнамското издание на Harper’s Bazaar. Тя застана пред обектива на фотографа Амер Мохамад:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentina Yasen (@valentinayasen) on

„Красотата няма срок на годност. Времето не може да я изчерпи и мисля, че Валентина Ясен е живото доказателство“, казва Мохамад.

Валентина е бивша театрална актриса и смеем да твърдим, че изпълненото й с емоция лице го издава. Тя живее в Санкт Петeрбург от 90-те години. Когато е вече на възраст, синът й решава да я снима, като после публикува кадрите в социалните мрежи. Така лесно и бързо колелото се завърта за Ясен – тя бива поканена за първата си модна фотосесия, след която последват още страхотни предложения от модни брандове и дизайнери.

През 2018 г. тя се сдобива дори с признанието „модел на годината“ в класацията на Glamour Русия и в момента е вдъхновение за хиляди жени по света, които не искат обществото да им налага строго даден начин на живот след определена възраст.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentina Yasen (@valentinayasen) on

Тя е категорична, че следва сърцето си и се чувства на място. Очевидно Валентина не се притеснява от това, че е по-възрастна от другите си колежки и ясно съзнава, че това я прави уникален кадър в индустрията. Но и сама признава, че се е научила на тази свобода, след като е добила опит в живота: „Извървях дълъг път, докато се науча да бъда млада“, споделя тя пред Harper’s Bazaar Виетнам.

Вижте Валентина Ясен в целия й блясък в галерията

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Harper's BAZAAR Việt Nam (@bazaarvietnam) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР