Кейти Пери – бременността й отива

eva.bg 04 June 2020

Снимка: Instagram

През март Кейти Пери разкри, че с Орландо Блум очакват първото си дете – момиченце, което ще се появи на бял свят това лято.

Подобно на други знаменитости, Кейти и Орландо искаха да минат под венчилото през лятото на 2020 г. Двамата бяха планирали екзотична почивка до Япония, малко след като бебето се роди. Коронавирусът обаче отмени всички тези планове и това стана невъзможно.

Кейти се опита да остане позитивна, макар и след повече от месец карантина откровено да призна пред почитателите си, че често изпада в депресивни състояния: „Не знам кое е по-лошо – това, че се опитвам да игнорирам вируса, или вълните на депресия, които ме заливат често“, написа тя в мрежите.

Но никой не може да отрече, че въпреки всичко певицата сияе. Кейти е активна в Инстаграм и постоянно споделя нови снимки, показвайки колко бързо расте коремът й.

Бременността не пречи на усета й за стил, а Кейти винаги е обичала да експериментира и да се откроява. Дори и сега тя постоянно опитва всевъзможни интересни тоалети. В един от последните си постове Кейти облече страхотна рокля „металик“ от Balenciaga, която подчертаваше коремчето й. Тя съчета тоалета с големи обици и бляскави обувки.

Бременността й отива, Кейти наистина изглежда страхотно!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР