Разкрита е тайната на отслабването й

eva.bg 31 May 2020

Снимка: Instagram

Драматичното отслабване на Адел се оказа, че не е в резултат на лишаване от храна, а на строго прецизирана диета, която включва нискокалорични храни, доставяни директно до вратата на дома й в Бевърли хилс.

По препоръка на Кейти Пери, с която са дългогодишни приятелки, певицата се е доверила на услугите на Freshology, американска фирма, специализирана в подготвянето на специални хранителни режими и на доставки до дома. Самата Пери, преди да забременее, нееднократно се е обръщала към компанията, за да й състави режим за регулиране на теглото.

Адел е известна с това, че не обича да се лишава от добра храна, затова избира балансирано меню, което осигурява три хранения на ден, не елиминира никакви групи храни, но се придържа към около 1700 калории на ден.

Певицата никога не е била фен на готвенето, затова доставките до дома на строго определени порции за нея е било голямо удобство.

Гурме услугата предлага редица ястия с ниско съдържание на въглехидрати, включително салата с пуйка, пилешки бургери и печена сьомга.

Диетата е популярна сред куп известни лица, сред които Хилари Дъф, София Вергара и Пинк.

Да припомним, че навършвайки 32 години, Адел сподели снимка в Инстаграм профила си, която показва колко добре се чувства отслабнала с над 45 килограма. Независимо от противоречивите мнения относно промяната на Адел, певицата очевидно е в страхотна форма. Сега я виждаме в невероятни тоалети, в които никога преди не си е позволявала да се покаже.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР