Виктория Бекъм няма време за почивка

eva.bg 18 May 2020

Снимка: Instagram

„Ателието е моя съдба“, написа Виктория Бекъм в Инстаграм профила си, споделяйки снимка, на която е още малко момиченце, което вече се увлича по модата. Малката Виктория от снимката си играе с различни платове и ги глади с изкуствена ютия.

С този мил спомен Виктория сподели, че усилената работа в ателието й продължава и тя работи неуморно върху новата си линия. И ако повечето знаменитости използват карантината за почивка, която в друг случай не биха си позволили, г-жа Бекъм продължава да работи без спирка, тъй като не може в момент на криза да остави модната си марка в застой.

За нас остава само да чакаме резултатите и да видим какви са новите идеи на г-жа Бекъм.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Трудът й обикновено е щедро възнаграден и никой не може да отрече, че в момента името Виктория Бекъм се нарежда сред най-добрите дизайнери. Тя стартира бранда си Victoria Beckham през 2008 г. и оттогава се доказва достойно в модната индустрия.

В момента Виктория е под изолация със съпруга си Дейвид и три от децата им в имението им Котсуолдс. Бруклин Бекъм не е със семейството си, тъй като предпочете да прекара карантината с приятелката си Никола Пелц.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР