Аромати за романтика

Люба Вангелова 07 May 2020

 

Парфюмът е силно оръжие за съблазняване. Той може да носи усещането за бурна и изгаряща любов, или за тиха романтична милувка. Но при всички случаи вниманието ни е привлечено първо от флакона - той е като докосване или целувка. Розовите нюанси крият в себе си изненадващи нотки, които говорят уханнно.

Le Parfum Essentiel на Elie Saab е автентична женствена емоционалност във флорален шипров аромат, скрит във флакон от златно и прозрачно стъкло.

В ретро приглушено розово е флаконът на Gucci Guilty Love Edition на Gucci - почит към винтидж характера на цветето нарцис, който е подсилен от остра нотка малина.

Флорален гурме парфюм е This is Love! на Zadig & Voltaire, който зад металното розово стъкло приютява нотки на джинджил, виолетки, ванилия и сандалово дърво.

Усещане за пищна и жизнена флоралност носи Miss Dior Rose N’Roses на Dior, но присъствието на розата е настоятелно. В изкусната композиция я допълват сочни нотки на бергамот и мандарина, поддържани от свежа ментова нотка на есенция здравец.

Black Opium Neon на YSL отново напомня за декадентската страна на любовта във флакон, който е секси и шик. Ударната свежест на аромата комбинира емблематичното за парфюма кафе с нотки на портокалов цвят и носи енергията на властна жена, която прекрачва всяка граница.

In Love With You Freeze на Emporio Armani замразява силата на любовта такава, каквато е била в първия миг – ухаеща на хладна флорална свежест, допълнена с есенция на пачули, ветивер и мускус.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР