EVA FREEDOM

01 May 2020

 

Здравейте, приятели.

През месец май, за първи път в историята на EVA, няма да разлиствате списанието ни на хартия. Причините за това са най-различни, но най-важната е, че нямаше как в условия на изолация да ви разкажем онези автентични и най-вече непосредствени истории, които само EVA умее да разказва на страниците си!

Затова пък през месец май ви подаряваме нашия първи изцяло дигитален брой, специално създаден от редакторите на EVA, с ексклузивното авторско участие на Теодора Духовникова, Яна Маринова и Любен Дилов-син, и - преди всички останали - с откъс от новата книга на Георги Господинов “Времеубежище”.

Това не е обикновен брой, защото е достъпен в реално време - може да “разлиствате” страниците му от екраните на вашите компютри и смарт устройства, независимо от локацията ви, и да прочетете 13 истории в първо лице, които създават невидим мост между живота в социална изолация и този, който предстои след това.

Един подарък за вас, сглобен от сърце от екипа на любимото ви списание, чиято безкористна цел е да бъде ваша искрена компания в дните на този необичаен преход от извънредно положение към нормалност. И в късната пролет продължаваме напред още по-силни и по-истински отпреди - с истории от женското сърце, които може да четете всеки ден на нашия сайт.

Този месец няма да ни намерите в хартиен вариант, затова удължаваме живота на априлския ни брой, който все още може да откриете на пазара в обичайните за това места.

До нови срещи на всички възможни платформи през лятото. Бъдете здрави и бъдете достойни Еви всеки ден!

ПРОЧЕТЕТЕ EVA FREEDOM ТУК

ИЗТЕГЛЕТЕ EVA FREEDOM НА PDF ТУК

EVA FREEDOM

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР