Технологично бижу за инфлуенсъри

Увереност, усещане за момента, перфектна визия и още нещо… Съвършената снимка, разбира се! Това са част от печелившите ходове за стотици хиляди последователи на най-големите в социалните мрежи.

15 April 2020

Снимка: Instagram

Какво е модерно според nikoleta_lozanova:
Да си себе си!

Наричат я „българската Ким Кардашиян“. Едни я обожават, а други критикуват славата й. Каквото и да се говори, Николета е сред
жените, които винаги побеждават. Следвайки успехите й, един от основните изводи, които можем да направим, е… Никой не може да те победи, ако си верен на себе си. Славата е нож с две остриета, аплодисменти за тези, които могат да жонглират с нея като Николета.

Кристалите са най-добрият приятел на жените
Видяхме ги в колекциите на Tom Ford, Off-White, Marc Jacobs и, разбира се, Philipp Plain. Световните медии го наричат The Official King of Bling, а Николета има името му в списъка си с приятели. За зашеметяващото му ревю в Милано топмоделът ни избра аутфит, дело на Плейн, изцяло покрит с кристали. Акцент към визията й беше и нейният чисто нов смартфон. Дали има номера на дизайнера вътре… само можем да предполагаме.



Синхронът е абсолютно задължителен
Ако искаш да имаш 801к+ последователи, трябва да знаеш, че всеки елемент, свързан с теб, е важен. Дрехите, макиажът, косата. Нищо от тези усилия обаче няма да бъде увенчано с успех, ако снимката ти не е перфектна. За нея ти трябва телефон… като на Николета. Тя е първата българка – притежател на Samsung Galaxy Z Flip, смартфона, който прави пътешествието в бъдещето щастливо настояще, където дисплеят е голям, стъклен и сгъваем, selfie камерата е 10 MP, батерията е двойна за максимално преживяване, а самият телефон може да стои разгънат самостоятелно във всеки ъгъл за перфектни снимки, без нуждата от статив. Да се подготвиш за идеалния кадър със Samsung Galaxy Z Flip е напълно възможно.

Какво е модерно според aleksandra_petkanova:
Повече е повече

Бижутата са украшение, което тотално променя визията. Тенденцията, наложена за сезон пролет-лято, е да експериментираме с деликатните аксесоари, но и да си позволим да… прекалим с тях. Алекс демонстрира съвършено актуалния тренд, който гарантира адекватността ни офлайн и онлайн.


Жонглирането е изкуство
Майка, съпруга, модел и телевизионен водещ - всички тези супертитли описват живота на Алекс Петканова. Умението й да балансира между работата и личните ангажименти е изкуство, което ни кара да вярваме, че да си „всичко“ е възможно. Може би просто трябва да подхождаме с усмивка към забързаното ежедневие, както прави винаги Александра.

Винаги със семейството
Дори, когато е на снимачната площадка, Алекс винаги е със семейството си. Нейният Samsung Galaxy Z Flip, побран в малката й дамска чанта или в раницата за спорт, е навсякъде с нея, а в него са запечатани и събрани всички важни моменти със семейството. Чрез функцията за видеообаждане Google Duo Алекс държи “жива” връзка с Дани и Габриел, техния малък син. Идеален за всички майки с изявена индивидуалност и стил, Samsung Galaxy Z Flip показва нотификациите дори когато е сгънат, а най-страхотното е, че може да го оставиш сгънат под всякакъв възможен ъгъл, за да си направиш снимка с детето. Защото само майките знаят колко е трудно да уловиш перфектния момент, докато се опитваш да държиш и дете, и телефон. Алекс няма такива проблеми със своя Samsung Galaxy Z Flip.

1 КОМЕНТАР
1
Mino
15 April 2020, 22:21

Eeee Вие съвсем смъкнахте летвата за качествени статии и интервюта ,щом стигнахте до Николета . Това не го очаквах. Явно вече нещата при вас са на доста ниско ниво .. Хахаха ,Николета дава съвети ....Жалка картина сте . Сбогом на списание ЕVA ....

ТВОЯТ КОМЕНТАР