Без бели стени в дома на Дита фон Тийз

eva.bg 22 November 2021

Снимка: Architectural Digest

Няма как домът на бурлеска звездата Дита фон Тийз да е скучен, стандартен, класически, при положение, че собственичката му е толкова екстравагантна, необичайна и интересна.

Дита купува жилището си в Лос Анджелис преди шест години, но въпреки това все още гледа на него като на „работа в прогрес“. „Не обичам финала, да приключвам с нещата. Харесва ми да имам проекти, върху които да работя“, казва Дита по този повод.

Е, домът й е един безкраен проект. А първото нещо, с което започва по отношение на ремонта на жилището, е да го пребоядиса.

„Когато го купих всички стени бяха боядисани в бяло, а аз имам фобия от бели стени. Не съм фен на минимализма, аз съм максималист. Затова и първото нещо беше да накарам да вкарат цвят във всяка стая“, казва тя.

След като стартирате виртуалната разходка в дома й благодарение на Architectural Digest, ще се убедите, че не просто е вкарала цвят, а направо е изляла цялата цветова палитра в дома си.

Впечатляващо жилище, което така да й отива – от градината в стил Снежанка и седемте джуджета, до гардеробната в червено, будоарът в златно, дневната в зелено, червено и синьо, и още, и още...

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР