Код зелено – Кейт Мидълтън в Ирландия

eva.bg 04 March 2020

Снимка: getty images/guliver

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън стартираха официалното си посещение в Ирландия и както може да предположите, херцогинята заложи на зеления цвят по отношение на тоалетите си.

Само в рамките на първия ден от визитата им тя смени две рокли. И двете, както и палтото, бяха в зелено.

Първата рокля, с която бе при слизането от самолета и на първите официални срещи, бе от пролетната колекция за 2020 на Alessandra Rich. Тъмнозеленото палто пък бе на Catherine Walker.

След това се преоблече в дизайнерска изумрудена рокля за 1 595 английски лири на The Vampire's Wife.

Изумруденозеленото е националният цвят на Ирландия. Кейт съчета изящната си рокля с токчета Manolo Blahnik в същия цвят. Изборът на бижута изненада всички – Мидълтън не сложи семейните диаманти, а избра обеци от достъпния бранд за бърза мода H&M, и по-точно – от колекцията „Dorato“ на марката.

Уилям и Кейт отпътуваха за Дъблин с редовен пътнически полет. В рамките на предварително планираната им програма, Кейт и Уилям отидоха да почетат загиналите в борбата за независимост на Ирландия, както и да се срещнат с важни хора от секторите на изкуствата, спорта и бизнеса.

След първия успешен ден в страната, двамата отидоха в дъблинския бар Guinness Storehouse и се почерпиха с традиционната тъмна ирландска бира „Гинес“.

Както винаги, Кейт показа уважение към страната, на която гостува, с начина си на обличане, очаква се през следващите дни да заложи на тоалети от местни дизайнери. Ние поне със сигурност ще следим гардероба й с интерес.

Херцозите ще останат в Ирландия три дни и очевидно ще се наслаждават на едно от любимите си питиета. Вижте детайли от първия им ден в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР