Куентин Тарантино стана баща

eva.bg 23 February 2020

Снимка: guiliver/getty images

Куентин Тарантино така и не получи статуетката Оскар тази година, но пък в личен план определено е победител. На 56-годишна възраст режисьорът стана баща за първи път.

36-годишната му съпруга Даниела Пик е родила момченце. Представител на двойката потвърди официално новината, разкривайки, че бебето се е появило на бял свят на 22 февруари 2020 година.

Момченцето обаче не е проплакало за първи път на американска земя. Оказва се, че то се е родило в Тел Авив, а причината да изберат там болница за раждането е, че Даниела е от Израел.

Въпреки че семейството има имение в Бевърли Хилс, те възнамеряват да живеят в Израел известно време, поне докато бебето не порасне малко. Тарантино не изключва възможността да се установят там и за постоянно.

Тарантино и Даниела се запознават още през 2009 г. на премиерата на филма му в Израел - „Гадни копилета“. Те започват връзка, която обаче не е особено постоянна и сериозна в началото. Режисьорът винаги е бил страстно отдаден на работата си, поставяйки я на първо място.

Неведнъж той е споделял, че когато прави филм, нищо друго не го интересува: „Дори и светът да отиде по дяволите, нищо не може да ме разсее от филма“, категоричен е той. Често е казвал в интервюта, че предпочита да пожертва семейния живот в името на кариерата си, защото е сигурен, че ако се ожени, това би пречило на работата му.

С подходящия човек обаче всичко е възможно.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР