Официалното оттегляне на Хари и Меган ще е на 31 март

eva.bg 22 February 2020

Въпреки че принц Хари и Меган Маркъл вече заминаха за Канада и желанието им да се оттеглят от кралските ангажименти бе прието от останалите членове на короната, всъщност официалното им сбогуване ще е на 31 март.

От Бъкингамския дворец обявиха тази дата за официалния Мегзит. Преди това през март месец са планирани още няколко изяви на Меган и Хари, като основно принцът ще представлява двамата на планираните отпреди това ангажименти.

На 31 март офисът им в Бъкингамския дворец ще е затворен, а от първи април двамата ще бъдат представлявани само от британските екипи на фондацията им.

Наскоро стана ясно, че кралицата е забранила на Меган и Хари да използват „бранда“ Sussex royal – какъвто е профилът им в Инстаграм и сайтът, който направиха. Двамата превърнаха семейната титла в официална търговска марка и инвестираха хиляди паунди в нея, като етикетът „Sussex royal“ е лансиран и наложен на над 100 артикула и различни дейности. Сега обаче няма да имат възможност да се възползват както финансово, така и имиджово от титлата.

Не се съмняваме обаче, че ще намерят други начини да изкарват прехраната си и за благотворителни инициативи.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР