Когато Изтокът среща Запада

Ню ейдж звездите Deva Premal & Miten заедно с непалския виртуоз Manose ще свирят в София на 17 октомври 2020 г.

17 February 2020

Deva Premal & Miten включиха България в актуалното си световното турне. Те ще бъдат в София на 17 октомври. Световноизвестната им музика, която е вдъхновяваща комбинация от традиционни ведически мантри, и западни музикални похвати, ще бъде представена в София в Зала 1 на НДК с над тричасов концерт!

Ню ейдж звездите Дева и Митен идват в България в годината, в която Дева бе номинирана за Grammy за едноименния си албум (Deva), а Митен получи световно признание за своя Devotee. Заедно с тях на сцената ще се качи и  непалският маестро на бансури (традиционна индийска флейта)  Manose и музикантите от Temple Band (Джоби Бейкър – бас, Спенсър Козенс – кийборд,  и Майлс Боулд – барабани).

Звукът им е духовно пътуване, в което Изтокът среща Запада, а те самите са категорични, че пеенето на мантри винаги повдига духа, без значение как се чувстваш в момента.

Музиката им присъства в плейлистите на широк спектър от личности – от лидери като Далай Лама, през супер звезди като Шер, духовни номади, пътешественици, рок и етно фенове – всички обичат да се отпуснат със звуците на Deva Premal и определят концертите им като „момента, в който затяваш дъх, поглеждаш навътре в себе си и поемаш музиката им – успокояващ балсам за душата“.

Билетите вече са в продажба в системата на Eventim и билетна каса на НДК. Предвидени са групови отстъпки при покупка на 6 и повече билета. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР