Датата вече е обявена, принцеса Беатрис започва сватбените приготовления!

eva.bg 06 February 2020

Снимка: Instagram

Принцеса Беатрис се сгоди с мултимилионера Едуардо Мапели Моци през септември 2019 г. и оттогава всички тръпнат в очакване за следващата кралска сватба.

Британската кралска фамилия обаче през последните месеци търпи тежки удари. Първо секс скандала с принц Андрю, баща на Беатрис, разбуни духовете, а по-късно и оттеглянето на Меган и Хари от короната.

Беатрис отложи приготовленията няколко пъти и имаше подозренията, че сватбата ще се отмени за неизвестен период от време. Но сега влюбените очевидно успяват да си вземат малко въздух от и да помислят за своя момент. Датата за сватбата им е вече официално обявена – 29 май, 2020 г.

Елизабет II пък зарадва внучката си с прекрасен подарък – неофициалната част от тържеството ще се проведе в Бъкингамския дворец, където преди девет години сватбата си празнуваха Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Припомняме, че Беатрис и Едуардо ще избягат от протокола и сватбата им няма да бъде публична – нито един канал няма да излъчи церемонията на живо, както винаги се е случвало в кралската фамилия, а на самото събитие няма да бъде допусната нито една медия.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР