Овладейте тенденциите!

С колекцията за пролет 2020 на Reserved

eva.bg 11 February 2020

Тенденции, тенденции, тенденции... Това е танцът на модата – някои идват за кратко, други се превръщат в класика, а трети, отдавна забравени, се завръщат с пълна сила в неочакван момент. С тази нестихваща модна динамика, не е трудно да се изгубим в тенденциите. За да ги овладеем, трябва да си спомним следното – основната им цел е да ни вдъхновяват и да ни помагат да изразим себе си. В забързания свят модата е мигновен език, който ни е от полза да владеем.

И след като дрехите са втората ни кожа, трябва да изграждаме ежедневния си гардероб мъдро. Артикулите, които подбираме, трябва да бъдат удобни и да ги носим с лекота, чувствайки ги като част от себе си. В изобилието от трендове, нека не забравяме правилото на минимализма, превърнало се в модна максима: „Less is more!“. Да, доста често „по-малкото е повече“, особено в претоварения график, когато имаме толкова различни по вид ангажименти, а не можем да се преобличаме за всеки от тях индивидуално.

Пролетната колекция на RESERVED за 2020 г. ни спасява точно с онези предложения, които пасват за всеки повод. Тенденциите са овладени, като в същото време дрехите от колекцията ни дават възможност да изпъкнем с изразителни цветове и изящни кройки, чувствайки се свободно и приятно в качествените материи.

Вижте как някои от ключовите тенденции са обиграни в колекцията и почерпете вдъхновение за вашия гардероб!

Нека да е синьо!

Знаете, че Изследователският информационен център по цветовете Pantone определи, че класическото синьо е цветът на 2020 г. Според изследванията този наситен и приятен цвят допринася за увереността в себе си. Така че, смело залагайте на синьото! В пролетната колекция на RESERVED можете да се наситите на такива „сини предложения“ сред множество артикули.

Назад, към благородната класика

Панталонът с висока талия е неостаряващ тренд, затова той няма как да липсва в тази колекция. Изчистеният му дизайн, в съчетание с ботуши на висок ток и риза с внушителен десен и широки ръкави, съвършено поставя на съвременното поле винтидж модата с разчупен прочит.

Нека не забравяме денима

Денимът винаги е добра идея и дори да се облечем от глава до пети с него, няма как да пресилим визията си. Светлият деним продължава да бъде актуален, защото се откроява и безспорно няма да останете незабелязани, ако заложите на него.

Червеното е риск, който си струва да поемете

Със силен и енергичен цвят като червеното по правило се внимава. Той трудно се съчетава с други цветове, но за сметка на това пък червената от край до край визия е сред най-стилните – дори и сред мъжете. Жонглирайки с най-модерните мотиви и кройки, колекцията на RESERVED ни приканва да поемем някои модни рискове и... да се забавляваме!

Дрехите от пролетната колекция може да намерите в магазините на марката в страната и да разгледате на www.reserved.com.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР